Přišel nám e-mail

02.05.2016 18:04

Včera 1.5.2016 v 14:28:07 byla na naši e-mailouvou adresu ledecbezcenzury@email.cz doručena tato zpráva, za kterou panu Strnadovi děkujeme. Jak za zprávu, tak za odvahu se veřejně vyjádřit k tomu, o čem si ostatní jen šuškají:

----------------------------------------------------------------------------------------------------

Koukám, že vy máte důkazy k činnosti Vaňka a Doležala a oni pouze dlouhý dopis plný zvratek, lží a nepodložených obvinění. Jsem hluboce přesvědčen, že pánové Kuchtiak a Vrba ze zrušení motokrosu být viněni opravdu nemohou. Pokud si pozorně přečtete tu hrůzu, co Vaněk sepsal, tak je tam napsáno - cituji: (Vážení čtenáři, jménem Automotoklubu Ledeč nad Sázavou vám oznamuji, že výbor Automotoklubu se rozhodl zrušit motokrosové závody, plánované na sobotu 28.května 2016.) 

Tak oni zruší motokros a vinu chtějí hodit na někoho jiného, to snad neni možný, čeho jsou ti dva schopni! Lidi, bděte, neblbněte! Za zrušení Kuchtiak a Vrba opravdu nemohou a jestli ano, tak Vaňku, dokaž opak! Důkazy ke svým lživým konstrukcím zcela jistě ani jeden nemá. To jsem se ostatně přesvědčil již několikrát, že neumí nic jiného, než urážet. Je to zamindrákovanej pit..... 

Doležal nechá navozit na Rašovec odpad a ještě lže, že - cituji: (že město chce uzavřít veřejnou skládku ,která do té doby na místě existovala.) Kdo mi tedy řekne, kdy ta skládka byla uzavřena, protože podle toho, co psal pan P. (Petrus - pozn. redakce), tak ji právě tímto odpadem chtěl Doležal zavozit a uzavřít. Tak jak tam mohlo být parkoviště motokrosových strojů několik let zpět, když šlo o skládku? To tam jako spali závodníci na smetišti? To je tedy vizitka AMK Ledeč nad Sázavou, místopředsedo!

Motokrosu zdar a lhářům prolhaným zvlášť.

Omlouvám se za vulgární rétoriku, kterou jsem použil, ale nikdo mi za dobu 58 let, co zde žiji, tak nehnul žlučí, jako právě Vaněk.

S pozdravem Strnad

----------------------------------------------------------------------------------------------------

V odpovědi na dotazy pana Strnada uvádím:

- Skládka Rašovec byla uzavřena, to znamená vyřazena z provozu, v roce 1996.

- Rekultivace skládky Rašovec proběhla v letech 2002 - 2005.

- Od roku 2005 se skládka Rašovec monitoruje, t.j. odebírají se vzorky a kontroluje se těleso skládky. 

- v červnu 2014 nechal Doležal jménem AMK na uzavřenou, rekultivovanou a monitorovanou skládku Rašovec o své vůli navozit tisíce tun odpadu z rekonstrukce dálnice D1. 

- 23.6.2014 jsem na to osobně upozornil na jednání ZM všechny přítomné vč. dvou výše jmenovaných pánů.

Další informace naleznete v článku Rekapitulace Rašovce a  Odstranit nebo legalizovat?  -sv-

 

—————

Zpět