Počítání oveček

08.12.2017 00:39
Převčírem byl na našem webu LedečBezCenzury průvan. Statistika navštívených stránek za den 6.12.2017 ukázala po půlnoci číslo 6894. Běžně to bývá někde kolem dvou tisíc. To znamená, že každý návštěvník webu LBC otevře asi tak pět stránek, třeba pět fejetonů, nebo pět různých článků. Ten den to však v průměru vychází na stránek 17!! Sám pro sebe odhaduji, že to způsobila vychřice jménem Turkovice vanoucí od severočeského Jablonce. Ale kdo ví?
 
"Neřeš a nepátrej, Stanislave," řekl jsem si. "Buď rád, že to někoho ještě zajímá. Radši se na to vys..(pi). :-)"
Ale stejně mi to dál vrtalo hlavou a tak jsem místo oveček před spaním začal počítat zpaměti čtenáře webu LBC. Těch, co mi napsali, co se dobrovolně pochlubili anebo podřekli jsem napočítal 40. Sice jeden m_g_r uvádí, že moje "kanalizační stránky plné jedu čtu jenom já a on," ale to bude asi, jak bych tak expressis verbis řekl, omyl. To bychom tam museli oba vstupovat tak 200x denně a už dávno byli otrávení. :-). Jeho také mezi ovečky nepočítám. Ještě by se mi to hezké stádečko splašilo a rozuteklo. A to je minimálně 2x až 3x větší než počet Alibabových loupežníků, protože průměrná denní návštěvnost se v tyto měsíce pohybuje kolem čísla 400.
Jak jsem k tomu 40-ti člennému stádečku přišel? Jednoduše, čtenářské příznivce jsem si spočital. V duchu spočítal, stejně jako ty ovečky. Například před týdnem jsem jednoho z vás potkal u PENNY:
"Jé ahoj, rád tě vidím. Nebudu se ani ptát, jak se máš. Vím, že se máš rád. Čtu tvůj web, tak o tobě doma víme všechno. Hlavně moje ženská, ta to úplně hltá. Já si nejraději přečtu, když něco kritizuješ. To bys měl ale častějc. Bordel je všude nepředstavitelnej! :-)"  
A hned jsem tak měl další známé dvě ovečky. Občas mi někdo z vás zavolá, napíše anebo se pochlubí jinému ze stádečka. Nebojte, nezačnu vás tu jmenovat, i když bych to bez problému zvládnul. Ovečky se taky nejmenují. Ty se jen počítají: 
"První, druhá, třetí, pátá, osmá, desátá .... třicátá osmá, třicátá devátá ...."
Tak dobrou noc, přátelé :-) -sv-
"Pavle, Hanko I, Oldo, Hanko II, Jardo, Hanko III .... Vašku, Václave ...."
 

—————

Zpět