Partyzáni to vzdali

28.04.2016 20:39

Dne 11.4.2016 jsme na tomto webu publikovali článek o chystaných motokrosových závodech v Ledči nazvaný Moc času nezbývá, který končil větou: „Na to moc času již nezbývá a do 28. května se to ani legálně stihnout nedá. Leda, že by zase pomohli partyzáni!“

Partyzáni ale tentokrát nepomohli, partyzáni to vzdali. Místo, aby hledali řešení, kam zaparkovat závodní stroje, když se od roku 2014 na Rašovci nachází jen a jen jejich přičiněním nepovolená černá skládka, na které přeci parkovat nelze, začali raději po Facebooku šířit hloupý a zmatený článek místopředsedy AMK Ledeč Mgr. Petra Vaňka nazvaný Konec ledečského motokrosu ? , ve kterém se uvádí:

 „oznamuji vám, že výbor Automotoklubu se rozhodl zrušit motokrosové závody, plánované na sobotu 28.května 2016 ….. nemůžeme vystavit desítky jezdců riziku, že přijedou na zmařený závod. Nemůžeme vystavit stovky diváků riziku, že přijedou do Ledče a tady jim oznámíme, že závod rušíme. Nejsme hazardéři a nevyjednáváme s teroristy. Proto se, po šedesáti a dvou letech, v Ledči motokros nepojede.“

Kdyby neschopný a zmatený místopředseda AMK požádal o radu třeba kamaráda foxteriéra, ten by mu poradil asi toto:

50 m nad nelegálně zavezenou rekultivovanou skládkou Rašovec je dostatečně prostorná louka, přístupná z Obrvaňské spojky. Jednejte s majitelem této louky, má pro motokros pochopení, určitě vám vyjde v této prekérní situaci, kterou jste si zavinili sami, vstříc. Vlastní motokrosovou trať má AMK homologovanou a žádnou partyzánskou navážkou neznehodnocenou.

A je to! Bez nadávek, osočování, zbytečného slovního balastu a hloupého vymlouvání. Jen chtít. Nebo ty závody po 63. již AMK pořádat nechce?

To rozum nebere?!  -sv-

—————

Zpět