Muži v oranžovém trikotu

08.02.2016 19:50

Zaprodat svoji duši ďáblu jim tentokrát  nepomohlo. Psát ubohé oranžové pamflety O nenávisti, také ne. Dnes, rok a kus po volbách, se řeší další prů...(švih) slavné dvojice bývalých S a MS. Ono prohrát v pozici S a MS volby a nemít pak možnost po sobě zamést stopy, jasně naznačuje, že oba Muži v Oranžovém Trikotu (dále jen MvOT) odcházeli od svých koryt jenom velmi neradi takhle narychlo.

První ze zmíněných pánů (S) se viděl již v Bruselu, ale skončil v důchoďáku, kam by ho ten druhý (MS)  měl následovat a nerozbíjet tak sehraný pár. Jóóó, pane bývalý MS, ono objednat si "pár" koreb hliněného a asfaltového odpadu není to samé, jako pořídit si pytlík hliněných kuliček. Když už jste se k tomuto činu na zastupitelstvu 23.6.2014 hrdě přihlásil (na MěÚ mají nahrávku z tohoto jednání), tak byste neměl nyní házet vinu na jiné, ale nést stejně hrdě následky. To ale chce už  mít koule a ne hliněný kuličky!

Ano, píši o skládce na Rašovci! Kolik ještě město bude muset zaplatit za jimi napáchané škody?! Oni totiž oba MvOT nedomysleli, co bude, až tu nebudou. Dnes, když již nemohou manipulovat s důkazy, s úředníky a s veřejným míněním, se špatně něco zametá pod koberec. A jak se nese v kuloárech, i podpora na Kraji už není, co bývala. Ale o tom až zase někdy jindy.                                            

"Vždy volte raději rozum před arogancí, zpupností a hloupostí, ona totiž touha po moci dokáže zaslepit a donutit přezout boty špičkami dozadu."   Z brku VS

                                                                                                         ilustrace -sv-

 

—————

Zpět