Motokrosařy byjý na poplach

04.05.2016 12:27

To ste eště nevyděly!

Pomlouvačný článek místopředsedy AMK, který si můžete přečíst na stránkách amk.ledecns.cz, umístil policista Radim Doležal dne 28.4.2016 v 10:46 na svůj FB profil, kde k němu probíhá opravdu "vížyvná" diskuse. Hemží se to tam nejen hlupáky, ale i (cituji) dementy, zmrdy, čuráky a kretény. Pokud se tam někdo (cca 2) slušně snaží dopídit skutečných důvodů, pro které výbor AMK zrušil závody, dostane se mu stejného označení. A aby se Ledeč proslavila oduševnělostí svého místopředsedy AMK a zároveň zas_tupitele i za hranicemi ledečského regionu, byl článek už také publikován na stránkách SMS Pardubice s tímto „předslovem":

Níže uvedenou zprávu už asi všichni uživatelé fb zaznamenali. Pro ostatní: jsme svědky pokračujícího útoku zamindrákovaných kreténů, kteří si podle mého současnou demokracii vykládají tak, že můžou do všeho žvanit a kazit práci ostatních. Ještě jsem si ale nevšimnul, že by za takovými byl vydět kousek smysluplně odvedený práce. A zdaleka to nejsou jen ty dva uvedený ve zprávě místopředsedy AMK Ledeč. Pro nás to znamená, že po Horním Újezdu máme mimo provoz další závodiště v regionu. Doufám, že jen dočasně...

Je to tedy s tou úrovní současných činovníků AMK zřejmě všude stejné! Mají rádi svůj sport, ale gramatiku a slušnost ne! :-)

 

Rád bych připomněl těm s krátkou pamětí, rozumem a nevím, ještě s čím, že:

- Motokrosové závody byly v Ledči obnoveny 24.10.2004 po roční odmlce

- Skládka Rašovec byla rekultivována a zpřístupněna veřejnosti v roce 2005

- Pozemky pro nové závodiště byly vykoupeny v letech 2004-08 za 887.845,- Kč

- Na vytyčení nové trasy přispělo Město v roce 2008 AMK částkou 101.202,- Kč

To vše (a nejen to, taky zimák, 5 mostů, sportovní hala, 2 markety, kulturní sál, autobusové nádraží, zabezpečené skály, 3 velké povodně atd. atd.) v období 2004 - 2010, kdy na ledečské radnici prý nic pořádného nedělal a taky prý zhola nic nedokázal jeden starosta, kterého teď nazýváte zmrdem! :-) -sv-

O tom něco musel vědět už Karel Havlíček Borovský, když psal tento epigram:

Tak to chodí na tom světě,

každou chvíli jinák,

dneska ctí tě za svatého,

zejtra budeš sviňák!

že Stando, Dejve, Filipe, Karle .... a Radime? 

JO A JEŠTĚ NĚCO:

Pokud mezi sebou máte lidi, kteří nic neumí a v životě zhola nic nedokázali, vyjma jediného - bezdůvodně zrušit měsic před termínem naplánované závody, nesmiřujte se s tím - VYHOĎTE JE!!

 

 

—————

Zpět