Diskuse

Datum: 30.05.2017

Vložil: Stanislav Vrba

Titulek: Re: Re: Re: Re: Re: ředitel Vaněk

Ale děje, vyměnili jsme si před časem s panem Zdeňkem maily a vyzval jsem ho k osobní schůzce, abychom nenaletěli na nějakého šmejda nebo snad i m_g_r_ :-)

—————

Datum: 26.04.2017

Vložil: čtenářka ze Zoufalky

Titulek: 26.4.2017 silnice pod železničním viaduktem

Pane Vrbo, víte něco o rekonstrukci silnice pod viaduktem? Z ledečských stránek se toho moc nedovíme. Děkuji a pokračujte v psaní fejetonů, hezky se čtou.

—————

Datum: 27.04.2017

Titulek: Re: 26.4.2017 silnice pod železničním viaduktem

Dobrý den,

včera na jednání ZM také zaznělo, že Kraj Vysočina v letošním roce chystá v Ledči nad Sázavou zkapacitnění (tzn. rozšíření) silnice II/150, a to může být jedině úsek pod viaduktem. Pokusím se vyhledat, kdy by to mělo být.
Co se týká fejetonů, je jich na tomto webu již 217 a v mé hlavě ještě 2x tolik. :-) Dal jsem si "závazek" vydržet s tímto webem do příštích komunálních voleb nebo alespoň do švestek, tak to ještě nějaký přibude. :-)

—————

Datum: 04.05.2017

Titulek: Re: Re: 26.4.2017 silnice pod železničním viaduktem

Krajská správa a údržba silnic Vysočiny si dává s odpovědí i s opravou načas, ale na webu města Ledeč se dnes objevila tato informace:

Krajská správa a údržba silnic Vysočiny, která tuto opravu bude zajišťovat, plánuje opravu v období srpen – říjen roku 2017. Původně měla být oprava započata již v průběhu června, ale jelikož se z důvodů úmrtí jednoho z účastníků řízení protáhlo správní řízení na povolení této stavby, byl začátek prací posunut až na srpen tohoto roku. V posunu termínu hraje také roli povolená uzavírka v termínu 18.4. - 31.7.2017 v úseku Ostrov–Opatovice, kde právě probíhá oprava povrchu silnice č. II/34742. Objízdná trasa po dobu této uzavírky je vedena právě přes úsek silnice II/150 v Ledči nad Sázavou.- OdMI -

—————

Datum: 17.04.2017

Vložil: občan

Titulek: Jdi se vycpat i s těma ptákama

Sice nepoznám žlůvu od žluny, ale ty zase brabčáka od pěnkavy!
Skoč třeba za Doležalem a on Ti vysvětlí že není vrabčák ale brabčák.

—————

Datum: 17.04.2017

Titulek: Re: Jdi se vycpat i s těma ptákama

Vždyť jsem říkal, že už ze mně ornitolog ani gynekolog nebude.
Brabce znám Ericha (Sparta, Slavia, Liberec), Jakuba (Sparta, Genk) a třeba Jiřího (Country beat), Lubomíra (kytarový virtuos), pak ještě ministra ŽP a svého vnuka Pepu. Vrabce znám obecního a polního a pak taky Petra (Sparta 1988-94).
Ale jako Apríl dobrý! :-)

—————

Datum: 29.03.2017

Vložil: ledečská občanka

Titulek: Bazén

Proč se ten bazén v Barborce nerealizuje? Pro malé děti by to bylo fajn. Proč musíme stále dojíždět do Brodu nebo do Hory? A děti ze školy taky.

—————

Datum: 29.03.2017

Titulek: Re: Bazén

Taky se tak dneska ptám a zůstávám nad věcí. Na to už jsem malý pán, dávám rady hraběcí. :-)

—————

Datum: 16.02.2017

Vložil: Dejv

Titulek: Obtěžování

Furt musí žebrat nějakej starej dědek u billy,sázavanky,před elektro-spektrem,jednou na centrále a místní konšelé i četnictvo jsou na něj krátký.. Kupujícím ve městě dochází trpělivost!

—————

Datum: 16.02.2017

Titulek: Re: Obtěžování

Když vám dochází trpělivost, tak mu něco dejte. Třeba práci nebo jídlo z Barborky.

Tady na webu s tím nic nezmůžeme.

Podívej se, Dejve, do sekce Videa na video Krabice. Jsou tam zachyceni žebráci v Praze. A nejen staří dědci, i mladí lidé. Je jich tam snad na 1250! V Ledči máte jenom jednoho, to by snad šlo přežít, ne?

Jinak si myslím, že by mu měli pomoci hlavně známí, sousedi, rodina. Četníci asi těžko. Na pendreku nevyžiješ.
A konšelé? Není zrovna moc jak. Já pomáhal i z vlastní kapsy, to by jim advokáti asi dneska nedoporučili. Označili by to za neekonomické. :-)

Řeknu ti, nerad bych jednou žebral. Nerad bych dokonce i někoho obtěžoval.

—————