Datum: 12.06.2017
Vložil: Uznalej
Zabloudil jsem náhodou na tenhle web a musím říct: slušnej záběr na 64letýho dědka :-) Jen za dvanáct dní v červnu - humor, fejetony, verše, aktuality, sport, kresby, fotky, městské dění, koncert, šerm, medicína. Minulý měsíc i cestopisy z Austrálie!
Smekám a pokračujte!
Odpovědět
Datum: 12.06.2017
Vložil: Stanislav Vrba
Dík za uznání. Vynasnažím se :-)
Odpovědět
Datum: 04.06.2017
Vložil: čtenářka ze Zoufalky
Děkuji Vám za přibarvení písma. Já jsem to tak myslela a jsem spokojená s obsahem fejetonů i přibarvením.
Odpovědět
Datum: 02.06.2017
Vložil: čtenářka ze Zoufalky
Vážený pane Vrbo, výše jmenovaný fejeton je, na mou duší, nejlepší co jsem v poslední době četla.
Malá poznámka nebo prosba. Nešlo by místo žluté barvy tisku používat nějakou výraznější.
Děkuji.
Odpovědět
Datum: 04.06.2017
Děkuji za pochvalu. To já už ale četl lepší články, např. O nenávisti, Jak tomu bylo za Vrby nebo Konec ledečského motokrosu? Takového "duševního vzepětí" a "intelektuální úrovně", jako jejich autor, nemohu nikdy dosáhnout. :-)
Co se barevného řešení webu týče, to měnit nehodlám, hnědá a okrová barva v kombinaci s černou odpovídá mému vkusu a je dána nabídkou systému Webnode. Na webu máme již skoro 900 článků a ty bych si tím mohl všechny rozházet.
Budu se ale snažit světlé okrové písmo v odkazech pro příště trochu přibarvovat. Ve Fejetonu o duši jsem tak na Vaše přání již dodatečně učinil a v dalších červnových článcích též.
Odpovědět
Datum: 04.05.2017
Vložil: Zdeněk
Bydlím v Humpolci, ale pocházím z Ledče nad Sázavou. Něco Vám povím, již delší čas sleduji Vaše stránky, jsem v důchodu a denně se scházíme, my důchodci na kus řeči. Někteří žijí v domově důchodců a někteří u svých rodin, což je i můj (díky bohu) případ. Opravdu jsem šťastný, že mám svoji rodinu. A hned Vám taky povím proč.
Před nějakým časem byl náš důchoďák veselý, pln radosti a snad i lásky, ale bez ředitele, to se mělo brzy změnit. Nastoupil nový pan ředitel, myslím, že od nás z Ledče. Do této doby bych snad i věřil Jaroušovi, že je to člověk slušný a vzdělaný, ale ouha. Jeho chování je velice neurvalé, sprosté, až vyzývavé. Někteří klienti zvažují odchod z domova, jiní nemají kam jít a tak se trápí. Nemohu se jenom nečinně koukat, něco bych s tím chtěl udělat, ale nemám tušení co. Bojoval jsem proti komunistům, bojoval jsem i v tzv. demokracii, kdy se ztrácejí všechny hodnoty, které naši předci vytvořili, ale dnes nemám sil bojovat, tím spíš ne, proti větrným mlýnům. Nový ředitel je opravdu hulvát (stejně se prý chová i k lidem doma v Ledči) s někým podobným jsem se za svůj život ještě nesetkal. Je to vůbec Ledečák? Takové jméno jsem tam u nás nikdy neslyšel, ale mohu se mýlit.
KZ
Prosím o zveřejnění.
Odpovědět
Datum: 04.05.2017
Dobrý večer,
Váš příspěvek, pane Zdeňku, se v sekci Diskuse zveřejňuje automaticky. Pro zveřejnění na hlavní stránce by bylo třeba uvést i Vaše příjmení. Ale to nebude nutné. Sekce Diskuse je totiž jednou z nejnavštěvovanějších na tomto webu.
Vaše zkušenosti s chováním pana ředitele mě nepřekvapují. Mám je stejné, ne-li horší!
Co se s tím dá dělat? Stěžovat si u zřizovatele, tím je Kraj Vysočina. Napište mi na naší redakční mailovou adresu ledecbezcenzury@email.cz a já se Vám pokusím poradit, na koho se máte obrátit a jakým způsobem jednat.
Jinak Vaše tušení je správné, nejedná se o Ledečáka, pochází z Kroměříže a do Ledče se přistěhoval před 20 lety. Ten Váš "Jarouš" mu pak před 7 lety dopomohl na radnici.
Pokud nemáte e-mail, napište sem do Diskuse a vyřídíme to zde v "přímém přenosu". Proti hulvátům se musí bojovat!
Stížnost je třeba směřovat na pana hejtmana MUDr. Jiřího Běhounka a na radního pro sociální věci Mgr. Pavla Fraňka. Adresy Vám obstarám, se stylizací stížností mohu pomoci. Pokud se k ní připojí i Vaši přátelé, bude to mít větší váhu. Vy byste se měl ale pod stížnost podepsat.
Odpovědět
Datum: 05.05.2017
Vložil: Zdeněk
Dobrý den,
hned na úvod celé věci tuším problém. Mám vážnou obavu, že se obyvatelé důchoďáku nepodepíší právě ze strachu z ředitele. Proto se snažím postiženým pomoci, dokážete si představit co by se dělo, kdyby se jména dostala do rukou ředitele? Email nemám, ale nějaký si založím a poprosím Vás o sepsání nějaké stížnosti.
Děkuji za ochotu pomoci Zdeněk
Odpovědět
Datum: 05.05.2017
Dobře, rozumím Vám, taky jsem na to myslel, zvolíme tedy způsob, jak Vaše přátele problémů ušetřit.
Založit si e-mail je jednoduché, popř. požádejte někoho z rodiny, ať Vám se založením pomůže.
Čekám na Vaši e-mailovou zprávu a těším se na spolupráci.
Stanislav
Odpovědět
Datum: 30.05.2017
Vložil: občan LnS
květen konči a nic se neděje, jakoby skutek - utekl.
Odpovědět