Datum: 25.10.2017
Vložil: Stanislav Vrba
Jenže tenhle příběh byl pravdivý a skutečně se minulý týden stal. A nebyl o tobě. Jen jsem v něm zaměnil jména a pohlaví. :-)
Nicméně jsem rád, že si se ozval. Málem jsem už na tebe zapomněl.
Odpovědět
Datum: 03.11.2017
Vložil: Rašovec
A kdo asi porušil svojí pravomoc, když v červnu 2014 nechal navozit bez povolení na uzavřenou skládku Rašovec 7500 t sajrajtu (stavebního odpadu z dálnice D1)? A kdo to kryl a ututlal?
Odpovědět
Datum: 03.11.2017
O Rašovci věděla Policie, Státní zastupitelství, úřady, zastupitelé, lidi, myslím, že i novináři. Tak to asi překročení pravomoci nebylo!? I když ČIŽP a stavební úřad nějaká porušení shledali a řešili. Nějaké pokuty taky padly. Nějaké se i zaplatily. Akorát je neplatili viníci!! Voliči jim to však spočítali.
Kocourkov hadr!!
Odpovědět
Datum: 02.09.2017
Vložil: Milan
Ahoj Slavku, vcera v tom lijaku jsem byl na houbach na mistech, kam chodim ty i ja od malicka, rostou hrozne moc. Jinak tvuj web je super. Zdravį M.M. Ledec nad Sazavou
Odpovědět
Datum: 03.09.2017
Ahoj Milane,
já tam byl taky, ale až odpoledne, po dešti. Během hodinky jsem nasbíral plný košík: 35 hřibů, křemeňáčka, kozáky, podhříbky, ryzce, klouzky, růžovky, holubinky. No nádhera! Na "tvoje" Leštinsko jsem ale nezavítal, jen jsem se motal po kraji lesa a ve Špici.
A to tam byl po ránu ještě jeden Milan, můj synovec, co taky hrával za Leštinu fotbal, a přinesl domů do Štěpánova dvě tašky hub!
Já jsem měl těch šest kilo v košíku co donést domů. Jak vím, že jich bylo šest kilo? Stoupnu na váhu, zvážím se, pak uchopím košík s houbami a k mému metráku přibude šest kilo! To bys ty nevytlačil, Milane. :-) Zdraví jinak "zdravý" Slávek
Odpovědět
Datum: 14.09.2017
To není překlep, sice přemilováno by asi znělo lépe, však jsem hned na kraji lesa potkal dneska švagrovou se sousedkou Andulou, ale na trojku jsem si netroufal. :-)
Zato ti Milani se nám v lese nějak přemnožili, jako kanci na Zlínsku. Prokazatelně se tu toulají minimálně tři: M.M., M.P. a M.D. V hloubi lesa jsem totiž dneska narazil na dalšího Leštiňáka Milana, co kdysi taky hrával fotbal a ve svoji Octavii, co draho koupil, přijel až na místo do hloubi lesa. Stihl jsem mu tam vysbírat všechny ryzce a přinesl jich domů vrchovatý košík. To se mi dosud nikdy nepodařilo! Pořád ještě rostou.
Odpovědět
Datum: 21.08.2017
Vložil: Pavel
Krásný dobrý den,
dovoluji si sdělit, na základě článku k vikendovému fotbalu, že Ledeč neplichtila. :-) My jsme bohužel ani nehráli, neboť soupeř pro poruchu autobusu nedorazil a bude se patrně hrát jindy. Rozhodne o tom ve čtvrtek STK. Z jakého důvodu to rozhodčí označili jako remízu, bohužel nevím. :-)
Srdečně zdraví Váš pravidelný čtenář Pavel Storož - sekretář a místopředseda FK Kovofiniš Ledeč nad Sázavou
Odpovědět
Děkuji za informaci.
Bylo mi podezřelé, že na stránkách krajského fotbalového svazu jsou uvedeny sestavy obou týmů bez střídání, ŽK a taky bez diváků!. Několikrát jsem to během večera kontroloval, ale je to tam tak uvedeno dosud. Váš e-mail jsem s dovolením použil pro opravu moji zprávy a zveřejnil ho na webu LBC. Pokud byste byl proti, dejte vědět a já Vaše jméno odstraním.
Přeji Vám, ať to u STK dobře dopadne. :-)
FK Kovofiniš fandím a přeji, ať se daří šplhat tabulkou na čelní místa, kam bezesporu patří. Tedy až na ty ŽK. :-)
Odpovědět
Vložil: Pavel
Děkujeme za přízeň! No a ty žluté karty ... Berme to jako důsledek naší chuti rvát se o vítězství vždy a všude! :-)
Odpovědět
Datum: 27.08.2017
Náhradní termín pro zápas s FK Jaroměřice n. R. byl stanoven na svátek sv. Václava ve čtvrtek 28.9.2017 od 15:30 hodin. Bude se hrát v Ledči n. S.
Odpovědět