Moc času nezbývá

11.04.2016 00:02

Na stránkách SMS Pardubice sice v Kalendáři akcí na sezónu 2016 existuje květnový termín pro motokrosové závody seriálu SMS v Ledči nad Sázavou, ale na stránkách AMK Ledeč ani na transparentu nad mostem či na plakátovacích plochách zatím nic nevisí. Na reklamu je možná ještě času dost, ale na zlegalizování nepovolených terénních úprav na Rašovci moc času nezbývá. Nebo organizátoři motokrosu chtějí na nelegálně zavezený povrch rekultivované skládky Rašovec opět umístit parkoviště závodních strojů, jako tomu bylo loni?! To bych nedoporučoval, je to přeci jenom stále jen ČERNÁÁÁ SKLÁÁÁDKA, o které úřady (ČIŽP, MŽP, SFŽP, Stavební úřad, Policie ČR) a LIDI vědí! 

Snad jen, kdyby AMK Ledeč stihl během měsíce odvozit 7500 t stavebního odpadu někam jinam, by se o tom dalo uvažovat. To by ale musel nejdříve nějakými vhodnými pozemky disponovat a pak taky požádat o stavební povolení terénních úprav na těch svých pozemcích. Na to moc času již nezbývá a do 28.května se to ani legálně stihnout nedá. Leda, že by zase pomohli partyzáni!

WEB SMS PARDUBICE

V sezóně 2016 se podařilo zajistit kvalitní tratě s velmi dobrou organizací a zázemím. Seriál SMS PARDUBICE přivítají organizátoři v TŘEMOŠNICI, RUDNÍKU, LEDČI NAD SÁZAVOU, BENÁTKÁCH U LITOMYŠLE, OPATOVĚ, TRUTNOVĚ A NOVÉ PACE. Jednohlasně jsme se shodli na tom, že toto složení je opravdu TOP v našem regionu, a proto bychom chtěli víc než poděkovat všem pořadatelům za přízeň a vstřícné jednání při sestavování kalendáře pro sezónu 2016.

KALENDÁŘ SMS PARDUBICE NA SEZ. 2016

16.4.   TŘEMOŠNICE

14.5.           RUDNÍK

28.5.    LEDEČ n.S.   

To rozum nebere!?   -sv-

Ilustrační fotomontáž ze snímků na  https://amk.ledecns.cz    -sv-

 

 

—————

Zpět