1 den do voleb

04.10.2018 00:04

Do komunálních voleb zbývá již jen 1 den a náš 18-tidílný seriál se blíží ke konci. Snažil jsem se více či méně objektivně a vtipně posoudit šest kandidátek a šest volebních programů, které se během těch skoro tří týdnů snažily oslovit voliče. Když se ještě včera po Ledči roznášely Volební noviny SNK Pro Ledeč, nemohu je nechat bez povšimnutí. Protože volební kampaň je plná hesel, napadlo mě při pohledu na ty noviny ještě jedno:

Volební noviny do každé rodiny!

Volební noviny SNK jsem si se zájmem a pozorně přečetl, a objevil v nich pouze dvě chyby. První je jeden háček nad "s" na víc a druhá je hloupější. Tu musím trochu rozmáznout. Ve výčtu opravených ulic, který není ani zdaleka kompletní, se objevila i ulice Zámecká. Jenže zámek přeci v Ledči nemáte! Neměla by to být Hradní? :-) A co takhle do toho seznamu ulic v Perle Posázaví přidat ještě Perlovku?! To by možná někteří pánové voliči ocenili. :-)

Ta Zámecká je sice hloupost, jako kdyby to psal Světelák, tam ji přeci mají. Doufám, že vám, Nezávislým, s tím nepomáhal Džungan? Ten prý už vykřikuje, jak vám to všem po volbách za Rašovec spočítá, když jste mu to nedokázali spočítat vy, zastupitelé! Anebo snad někdo z vás v Zámecké studoval? I tací kandidují. 

No prostě, když už jsem chyby torpédoval u ostatních volebních stran, nemohu šetřit ani Nezávislé, i když se tím trefuji do vlastního hnízda. :-)

Celý obsah Volebních novin SNK zde komentovat nebudu. Vybral jsem si z nich jen ten nejzásadnější článek, který vám ve fotokopii zde předkládám a SNK pro Ledeč přeji úspěch ve volbách. Zaslouží si ho. -sv-

 

—————

Zpět